Budak Kelab Jugak Dapat Ramai Persoal Haneesya Hanee Dapat Trofi

Sekali lagi, tahniah diucapakan kepada Haneesya Hanee yang telah dinobatkan sebagai Artis Baharu Wanita Popular 2019! Betullah orang kata, rezeki tak salah alamat.

Selepas melepasi pelbagai halangan dan cabaran, Haneesya Hanee berjaya meraih gelaran artis wanita baharu popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 (ABPBH32). Mungkin ramai yang tak tahu rupanya juara ini adalah cucu kepada seniman Syed Hamid. Atuknya pun bukan calang-calang orang.

Tahniah  buat Haneesya Hanee!

Sejurus sahaja menerima anugerah di atas pentas, dilihat terus pergi bahagian penonton dan menuju ke arah penyokongnya. Sebuah video juga telah dimuat naik oleh Haneesya berserta kata-kata ucapan diatas kemenangan pada malam itu.

“Bila Allah tarik satu, dia akan bagi yang lebih baik. Tbh, bila Haneesya tercalon I didn’t believe I had fans. Tapi ternyata I hv really beautiful fans that I make them as my family as well!” Tulisnya.

Kemenangan dipertikai?

Walau bagaimanapun, kemenangan Haneesya Hanee sebagai Artis Baharu Wanita Popular pada malam tadi, telah mendapat pertikaian daripada sesetengah netizen. Malah, ada yang berpendapat Haneesya Hanee bukanlah artis untuk dinobatkan gelaran tersebut.

Macam mana Haneesya boleh menang?

“Popular tang parti je kot?”

Ada juga yang masih tak kenali Haneesya…

Apa yang popularnya?

Walaupun mendapat pertikaian daripada sesetengah pihak, peminat dan Haneesya sendiri tetap mendapat sokongan yang padu daripada orang sekelilingnya.

Ramai berbangga dengan Haneesya!

Abaikan kata-kata negetif…

Awal tahun lalu, Haneesya Hanee mencetuskan kontrovesi apabila video bersama rakan-rakan sepejuangan Dewi Remaja, sedang berhibur di kelab malam telah tersebar meluas di media sosial. Ekoran kejadian berkenaan, Haneesya Hanee dan beberapa orang lagi peserta ditarik balik gelaran Dewi Remaja oleh pihak penganjur.

Namun, kontroversi tersebut tidak menghalang Haneesya Hanee untuk merangkul gelaran Artis Baharu Wanita Popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian KE 32 (ABPBH). Ini membuktikan bahawa, peminat-peminatnya masih tetap menyokong Haneesya dalam walaupun berada didalam kemelut pada awal tahun lalu.

Sumber: Haneesya Hanee, TV3.

Kredit: OhmyMedia

Continue ReadingUS
Advertisement