Isteri Minta Suami Talak Sebab Dah Ada Group Janda Nak Join Party

Agak jangkal bila kita dengar si isteri yang curang kerana selalunya suami yang main kayu tiga. Namun, baru-baru ni ada tvlar video suami bel4sah doktor yang hingga ke hari ini masih jadi buah mulut netzen.

Dari video dekat bawah ni, korang boleh tengok doktor ini yang tiba-tiba dipij4k dan diter4jang dengan lelaki yang dikenali sebagai Aiman kerana did4kwa ‘bersk4ndal’ dengan isteri Aiman yang merupakan seorang jururawat. Korang boleh baca sinopsis kat bawah ni.

“Memang husband dia ada trust issve dan my sis pun dah fedvp”

Ekoran dari tvlarnya video dekat atas ni, seorang pengguna Tw1tter yang mend4kwa dia adik kepada isteri Aiman telah mengeluarkan statement.

Dia mengatakan yang punca kakaknya cvrang dengan Aiman kerana tak tahan sering ditvduh cvrang sejak bertunang hingga dah kahwin.

“Siapa je tahan kan hari-hari ditvduh bukan-bukan padahal orang tu sibuk bekerja dan rasa diri tu tercabar. Sekali mimpi my brother in law tu jadi kenyataanlah sebab selalu dok menvduh bukan-bukan, jelaovs tak tentu pasal since diorang engaged lagi.”

Pengguna Tw1tter ini turut mengatakan yang keluarganya tahu mengenai sk4ndal kakaknya dah sudah pun berjumpa dengan doktor tersebut untuk berbincang mengenai perkara itu.

“My family dengan family belah sana pun dah jumpa doktor tu dah bincang elok-elok supaya jangan berkawan lagi dah sebab masing-masing dah berkahwin kan. Diorang pun tak jumpa lagi dah tiba-tiba my brother in law balik KL terus ser4ng doktor tu without any explanation.”

“Takkan solat selama tiga jam?”

Tak lama kemudian, lelaki yang membel4sah doktor tersebut, Aiman Ariff Ahmad Amirudin menjelaskan situasi sebenar 1nsiden yang berlaku.

Menerusi temubual bersama mStar, Aiman berkata yang dia memvkul doktor tersebut kerana 4maran supaya dia berhenti jumpa isterinya tak diendahkan.

“Saya belum gil4 nak pvkul orang sebab saya tak pernah ada rekod jen4yah sebelum ini. Tapi siapa tak m4rah kalau dengan bangganya doktor tu masuk rumah saya.

“Mula-mula wife cakap masuk ke dalam rumah untuk solat. Tapi takkan solat selama tiga jam? Saya juga pernah w4rning doktor tu pada 19 September minta jangan jumpa wife saya lagi.”

Mengenai d4kwaan yang dia seorang cembvru buat, dan sering menvduh bukan-bukan terhadap isterinya.

“Saya tak rasa ini isu jealovs tetapi cvrang. Isteri orang cvrang dengan suami orang. Mana keadilan saya seorang yang di4niaya.”

Isteri tak sabar nak jadi janda

Menurut Aiman lagi, isterinya ini sering minta cer4i sejak awal tahun lagi dan ketika itu dia tengah hangat bercinta dengan doktor tersebut.

“Sebab tu saya berdiam diri dan bertanya mana sal4h saya. Selepas solat istikharah Alhamdulillah semua terb0ngkar. Saya ada semua bukti. Acces card keluar masuk, video CCTV, video pengakuan mereka berdua termasuklah resit hotel.”

Bukan tu je, seorang pengguna Tw1tter juga memuat naik beberapa gambar perbualan wanita ini minta cer4i daripada Aiman serta meminta kawannya untuk cover kalau-kalau suaminya tanya.

Dekat bawah ni pulak adalah video rakaman CCTV dikatakan sewaktu doktor tersebut datang ke rumah untuk “tumpang solat”.

“Tipulah saya tak sayang isteri saya lagi. Tapi menipu itu adalah pilihan”

Bila ditanya apa tindakan Aiman bila hubungan svlit isterinya dan doktor tersebut terb0ngkar, Aiman hanya berharap isterinya insaf.

“Tipulah saya tak sayang isteri saya lagi. Tapi menipv itu adalah pilihan. Jagan pernah s4lahkan orang lain kerana itu pilihan awak.”

Aiman juga mengaku yang tindakannya membel4sah doktor tersebut adalah keterlaluan dan dia melakukan perkara tersebut kerana terlalu m4rah.

Kalau korang nak tahu, pihak p0lis Kajang telah pun mengesahkan yang dorang dah terima laporan mengenai 1nsiden ini. Ke5 ini sedang disi4sat di bawah 5eksyen 323 serta 506 Kanvn Keseks4an kerana dengan sengaha mendatanagkan kec3deraan dan melakukan vgutan jen4yah.

Dalam pada itu,pemuda yang membel4sah seorang doktor di sebuah klinik di Bandar Baru Bangi ditahan pada Ahad.Turut dit4han bersamanya seorang lagi indvidu yang merakam 1nsiden itu, pada petang Jumaat lalu.

Ketua P0lis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ahmad Dzaffir Mohd Yussof berkata pemuda berusia 32 tahun dan 37 tahun ditahan ketika tampil memberi keterangan pada pukul 2 petang.Permohonan rem4n terhadap svspek dibenarkan selama satu hari hingga hari ini untuk siasatan lanjut mengikut 5eksyen 323 dan 5eksyen 506 Kanvn Keseks4an.

Sumber mstar