Kembar Instafamous Senaraikan Sebab Peperiksaan Dapat 7G

Pasti ramai tahu tentang kembar Instafamous popular ini iaitu Ieka Tajudin dan Iera Tajudin dek kerana k0ntr0versi yang terc3tus sebelum ini sehingga dikec@m t3ruk.

1su tersebut menjadi bualan ramai apabila mereka dikatakan menyal@hkan guru-guru dan pihak sekolah atas keg@galannya dalam peperiksaan selepas menerima keputusan buruk 7G.

Bagaimanapun, baru-baru ini pasangan kembar tersebut tampil dalam satu video menceritakan perkara sebenar berlaku sepanjang persekolahan dan punca mereka mendapat keputusan c0rot.

Menurut mereka, di awal mereka memasuki sekolah tersebut ramai yang teruja dan sukakan mereka, tetapi sewaktu di tingkatan dua ramai yang menj@uhkan diri daripada mereka. Malah, mereka mendakwa dibul1 sehingga menjadi tert3kan.

Mereka juga mend@kwa guru-guru juga tidak membantu mereka sehingga mereka engggan ke sekolah mahupun menghadiri peperiksaan. Dalam pada itu, mereka juga tertanya-tanya apa yang membuatkan semua orang termasuk guru menjauhi mereka.

Turut menceritakan satu detik hitam berlaku, Ieka memberitahu pernah dikej@r oleh seorang pelajar lelaki di sekolah sehingga tr@uma. Apabila adu@n dibuat, guru menvduh dirinya seorang yang gat@l.

Meskipun ibu mereka sering memberikan semangat untuk meneruskan persekolahan sehingga tamat sekolah, namun mereka mengakui tidak tahan dengan tekanan diberikan.

Sumber: Vitdaily

Continue ReadingUS
Advertisement