Jika Kamu Kehilangannya, Itu Kerana Kamu Ditakdirkan Menemukan Sesuatu Yang Lebih Baik – Dato Aliff Luah Rasa

Dato’ Sri Aliff Syukri bin Kamarzaman (lahir 3 April 1987) merupakan salah seorang anak kepada pengasas produk kosmetik Sendayu Tinggi, Rozita binti Ibrahim.Beliau mula terlibat dalam dunia perniagaan sejak berumur tujuh tahun sewaktu tinggal bersama neneknya di Sabak Bernam, Selangor.

Beliau telah berkahwin pada umur 20 tahun bersama rakan sekerjanya, Datin Nur Shahida binti Mohd Rashid yang berusia 22 tahun pada ketika itu. Hasil perkahwinan beliau dikurniakan 5 orang cahaya mata dan seorang lagi yang bakal dilahirkan tidak lama lagi.

View this post on Instagram

merekalah segalanya.. Terkadang lebih baik sendiri tapi bahagia….

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Terbaru beliau telah berkongsi satu video mengenai soalan cinta di laman instagram beliau. Siapa sangka jawapan mengenai soalan cinta bagi beliau mendapat pelbagai komen dan respon dari netizen. Maksud dan makna yang diberikan sangat berharga.

“siapa setuju?? Semua soalan ini abang bacakan dari Follow abang di IG

“Jika kamu kehilangannya, itu krn kamu ditakdirkan untuk menemukan sesuatu yang lebih baik.. Doakan yang terbaik utk abg.. “cuba bahagia”

VIDEO:

KOMEN NETIZEN:

Min harap apa yang dijawab oleh Dato akan sama seperti cara beliau melayani isterinya dan keluarga.. Besar tanggungjawab sebagai suami, bapa kepada keluarga kita. Harap Datin dan Dato dapat berbaik seperti sediakala..

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Instagram @aliffsyukriterlajaklaris Via KL PRESS

Continue ReadingUS
Advertisement