K4cau Kekasih Saya Cubalah Kalau Yakin Boleh Dapaat

Sudah hampir tiga tahun menyulam cinta dengan jejaka yang dikenali sebagai Mr E, Ruhainies mengakui ada dug@an yang perlu dihadapi sama seperti pasangan bercinta yang lain.

Malah, Ruhainies mended@hkan ada sahaja wanita yang cuba menggangggu kekasihnya, malah ada juga dikalangan artis yang mahu mencuba nasib. Bagaimanapun, Ruhainies berkata dia tetap positif dan percaya pada takdir Allah.

“T1pulah kalau bercinta tidak ada dug@an. Saya pun macam orang lain juga, ada pancar0ba dalam perhubungan. Ada juga orang yang cuba kac@u kekasih saya.

“Buat saya lebih kel1ru, dalam kalangan artis pun ada yang mencuba nasib. Apabila jumpa depan mata, pijak semut pun tak m@ti. Belakang saya, mereka gal@k mencuba. Konsep saya mudah saja, kalau yakin boleh dapat, cubalah,” katanya kepada Harian Metro.

Dalam pada itu, Ruhainies berkata dia tidak terburu-buru untuk berkahwin kerana ingin memberi laluan kepada kakaknya, Risteena untuk berumah tangga terlebih dahulu.

“Saya nak tunggu kakak dulu dan kalau boleh tak mahu melangkah bendul. Namun, kalau ditakdirkan saya berkahwin dulu sebelum kakak, saya okey.

“Kekasih saya pun ada bercakap dengan saya, kalau boleh nak mempercepatkan supaya kami dapat hidup bersama. Bagaimanapun, seboleh mungkin saya nak bertunang dulu. Lagipun, saya masih muda,” katanya.

Sumber: Rotikaya

Continue ReadingUS
Advertisement