Perempuan dalam rumah menjerit ketakutan, Mat Bangla ‘sangap’ buat aksi goncang pagar

Seorang wanita melalui detik cemas, apabila terpaksa berhadapan dengan gangguan secara s3ksual oleh seorang lelaki yang dipercayai warganegara Bangladesh.

Aksi jijik lelaki warga asing itu telah dirakam oleh bapa kepada seorang pemuda sebelum dimuat naik ke dalam Twitternya, dengan menggunakan nama akaun danielmokhtar.

Menerusi rakaman yang dikongsikan, lelaki tersebut yang dipercayai sedang terangs4ng, sehingga beberapa kali mengetuk dan menggoncangkan pintu rumah wanita terbabit.

Perempuan menjerit minta tolong

Menceritakan semula kejadian yang berlaku, kira pukul 1 pagi wanita yang berada di dalam rumah tersebut bertindak menjerit sekuat hati, meminta tolong selepas kediamannya didatangi lelaki terbabit yang membuat aksi tidak senonoh.

Hati2 girls yang duduk sorang tu

Pengguna Twitter tersebut sempat menasihatkan agar golongan wanita terutamanya yang duduk bersendirian, memastikan pintu pagar rumah sentiasa berkunci rapi.

Video ayah rakam jadi bahan bukti

Lelaki warga asing itu berjaya ditahan dan video yang dirakam ayah pemuda itu telah menjadi bahan bukti untuk pihak polis melakukan siasatan.

Patutnya heret si gila tu dulu, pompuan tu dah trauma

Walau bagaimanapun, video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, malah ada yang mengkritik tindakan seorang lelaki yang memakai baju keselamatan kerana lambat bertindak.

Berdiri jer tengok, perempuan tu dah menangis takut

Patut hambat bangla tu dulu

Sedih dengar suara perempuan tu minta tolong

Memang agak seram melihat kejadian tersebut, diharapkan kaum wanita sentiasa mengambil langkah berjaga-jaga agar dapat mengelak daripada menjadi mangsa lelaki gila seks.

Sumber : Danielmokhtar via OMM

Continue ReadingUS
Advertisement