Syarikat Ini Tawar Jawatan ‘Tukang Hidu KETlAK’ Dengan Gaji RM8.9 Juta Setahun

Jika anda gemar atau ‘p@kar’ dalam kerja mengh!du ket!ak maka andalah orang yang paling layak memohon jawatan ini. Kedengaran agak tidak munas@bah, tapi inilah yang berIaku.

Jawatan sebagai tukang h!du ket!ak yang ditawarkan oleh salah sebuah syarikat prd0k pewangi ket!ak atau pun deodoran di Amerika Syarikat ini bukan calang-calang gajinya.

Dengan tawaran gaji setinggi RM8.29 juta (USD2 juta) bersamaan dengan RM690,000 sebulan, anda hanya perlu mengh!du ket!ak subjek menggunakan k0n leper dan menyatakan sk0r; semakin tinggi sk0r, semakin kuat b@u b@dan subjek.

Walaupun kajian ini merupakan sebahagian daripada sains, tetapi untuk mengh!du b@u pada sesuatu bahagian tubvh manusia, ialah adalah sesuatu yang sangat menger!kan tambah pula jika subjek kajian diminta untuk tidak mandi selama tiga hari!

Princet0n C0nsumer Rese@rch merupakan syarikat pemula yang mengetuai uj!an terhadap syarikat k0smetik selama 20 tahun dan menukar pengkhususan mereka kepada uj!an klin!kal de0daran di dunia.

Jika anda rasa anda cukup layak untuk posisi ini, anda bolehlah hubungi mereka DI SINI. Mana tahu boleh terus jadi jutawan selepas setahun.

Sumber: Sin Chew

Via odisi.

Continue ReadingUS
Advertisement