‘Hanya Mampu Bawa Kedai Mamak’ – Pengasas K0smetik Dedah Kenapa Tak Suka Lelaki Melayu

Dalam edisi Who Are You? Kali ini kita akan berkenalan dengan seorang peng@sAs pr0duk kecantikan dan Instafam0us, Sara Ana yang dikatakan mengeluarkan kenyataan kontr0versi kerana mengh!na lelaki Melayu.

Menurut perkongsian video salah seorang pengikutnya bernama Donna, Sara ditanya mengapa beliau hanya bercinta dengan lelaki asing. Bagaimanapun, jawaban yang diberikan oleh Sara menyebabkan ramai lelaki di Twitter tersent@p dan  meIuahkan rasa mar@h

‘Saya suka fine din!ng, diberi hadiah dan dimanjakan, 0bvi0usly lelaki Melayu tak mampu berikan’ jawabnya.

‘M0stly lelaki Melayu ni, hanya mampu bawa pegi kedai mamak, buka memilih, tetapi saya kerja keras selama ini jadi saya tak suka pegi tempat seperti itu, hanya fine din!ng’ tambahnya.

Bagaimanapun, selepas video itu diupl0ad di Twitter, ramai netizen terutamanya lelaki mengec@m beliau..

‘Dia sebab tu dia kata taknak lelaki melayu sebab laki melayu takleh surv!ve mengada dia. Kau po cari matsalleh la’

In f@ct lepak mamak just sh0wing how humbIe you are’

‘I pulak x suka perempuan melayu sebab ramai dah bar@i dan l0b0s’. P*ndeklah ,kalau aku kuar video ckp mcm ni,jadi cha0t!c hidup aku 7 hari 7 malam kene ambuush dengan femin!st’

Bagaimanapun, foll0wers dan penyokong beliau terutamanya wanita mempertahankan kenyataan tersebut.

‘Masing2 ada preference sendiri, nak lelaki yang macam itu macam ini semuanya pilihan. Nk lelaki melayu cina india mat salleh tiada masalah’

‘Lagi bagus dia jujur dari c0uple lepastu kena tinggal nanti korang cakap w0men are tr@sh pulak’

‘She w0rks hard to get l0ads of money, its her ch0ice to prefer what k!nd of men. Sukahati dia la taksuka mende, suka mende. Bsuknya hati masing2 kat k0men’

Selera masing-masing, tapi janganlah sampai mengut0k kedai mamak, sedangkan YDP Ag0ng pun suka kedai makan mamak sis._sumber:Cari

SUmber – viral.bbn