MiraFilzah Tak Mahu Lagi Bergandingan Dgn RemyIshak

Mira Filzah dah tak mahu lagi bergandingan dengan Remy Ishak, katanya.

Keputusan itu dibuat bukan sebab ada kaitan dengan s0al hati dan perasaan pun, sebaliknya mahu mengimbangi situ@si di mana peminat suka sangat menjodohkannya dengan gandingan dalam drama.

Dah banyak kali sangat digandingkan dengan Remy, antaranya dalam drama Lelaki Kiriman Tuhan, Pujaan Hati Kanda dan filem Sangkar sampai ada yang menyangka mereka benar-benar bercinta.

View this post on Instagram

Paling kuat menyakat . . @remyishak #SangkarMovie

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

“Bayangkan, diseb@bkan perkara seperti ini, minat penonton terhadap saya dan her0 yang pernah bergandingan sudah berpec@h. Perkara seperti inilah yang cuba saya elakkan.

“Diseb@bkan itu, saya membuat keputusan kalau boleh mahu bekerja dengan pelakon lelaki lain dan tidak tertumpu kepada seorang pelakon saja.

“Usaha ini diharapkan supaya penonton kelak akan menilai hasil kerja, bukan kerana g0sip yang mahu kami bercinta di dunia realiti,” katanya kepada Harian Metro.

Namun, dalam masa sama, Mira berkata tidak dapat dinaf!kan yg Remy merupakan seorang teman pelakon yang bagus dan mudah memberi kerjasama.

“Saya memang paling selesa bekerja dengan Remy. Seb@bnya, dia bagus dan secara tidak langsung lakonan saya juga menjadi bertambah baik kerana harus memberikan corak lakonan sama paras,” tambahnya.

Jadi, nak tengok Mira Filzah bergandingan dengan her0 mana pula lepas ni?

Sumber:CARI

Continue ReadingUS
Advertisement