Syg punya pasal, anakTlRl T0kti langgan tu@la wanita untuk kekasih

Dalam kalangan anak muda sudah tentu mengenali dua figura yang sering mendapat perhatian terutamanya di Instagram. Sharifah Sabrina Rose atau lebih dikenali sebagai Sharifah Rose adalah seorang Intafamous yang sedang hngat bercinta dengan anak tiri penyanyi nombor satu negara iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza.

Azief Khalid dan Sharifah Rose merupakan selebriti media sosiaI yang sering memuat naik gambar mereka bersama dan dilihat sweet oleh para golongan muda di laman sosiaI tersebut.

Langgan tiap bulan untuk girlfr!end

Sejak semalam, nama kedua-dua seIebriti itu tular di Twitter apabila Sharifah Rose memuji tind@kan teman lelakinya itu apabila telah memberikan tuala wanita kepadanya sebagai tanda prihatin dengan kesihatan gadis itu pada setiap bulan.

Menariknya, Azief telah melanggan tuala wanita org@nik untuk dihantar kepada teman wanitanya terus ke rumah.

Tuala wanita yang dihantar ke rumah gadis tersebut juga disertakan dengan satu kepingan nota pesanan r0mantis daripada Azief yang berharap agar teman wanitanya gembira dengan pemberian itu.

Lagi suka dapat p@d dari dapat bunga

Sehubungan dengan perkongsian Sharifah Rose tersebut di Twitter, rata-rata netizen telah meningg@Ikan maklum balas yang pelbagai di ruangan k0men.

Kebanyakkan daripada mereka telah memuji tind@kan yang dibuat Azief kerana begitu mengambil berat k0ndisi teman wanitanya itu.

Cutelah Azief ni

Seronoknya pakwe pembekal p@d tiap bulan

Sumber : Sharifah Rose

Via OMM

Continue ReadingUS
Advertisement