[VIDEO] Sedekad tunggu ZURl@T, suami isteri men@ngis disahkan bakal terima cahaya mata

Setiap pasangan yang sudah berkahwin sudah pasti menginginkan zur!at dalam kehidupan mereka. Hal ini kerana anak-anak adalah penyeri kepada pasangan suami isteri dan dapat melengkapkan impian membina keluarga yang mawaddah.

Namun begitu, tidak semua pasangan suami isteri diberi rezeki cahaya mata dalam tempoh masa yang cepat selepas perkahwinan. Ada yng terp@ksa menunggu bertahun-tahun bagi memperoleh zuriat sendiri.

10 tahun menantikan cahaya mata

Oleh hal yang demikian, menerusi satu perkongsian yang diperoleh daripada Instagram seorang doktor pakar perbidanan dan sakit puan, Doktor Tokha Muhammad, beliau telah memuat naik satu video reaksi pasangan suami isteri yang begitu sebak apabila isterinya disahkan hamil selepas 10 tahun menanti.

View this post on Instagram

What better news can there be. When she first cried, she thought her UPT was negative. Turned out to be the other way around.

A post shared by Dr. Thokha Muhammad (@drthokha) on

Menerusi video tersebut, pada awalnya pasangan itu seakan agak kec3wa kerana menjangkakan hasil keputusan ujian kehamiIan masih sama seperti biasa, namun apabila diperhatikan oleh sang isteri ternyata dirinya posit!f h@mil.

Masya Allah, semoga ibu & b@by diberi kesihatan

Re@ksi seb@k pasangan tersebut benar-benar menyetuh hati warganet kerana memahami perasaan mereka yang begitu menantikan zur!at.

Semoga dipermudahkan segala urusan

Allahuakbar, tahniah puan!

Sumber : drtokha

Via OMM

Continue ReadingUS
Advertisement