“Pihak satu lagi tak habis2 nak cari salah & bvruk orang..Macam tu ke Ustazah?”- Isteri Baru Buka Mulut Backup Da’i Farhan

Nampaknya kemelut berkenaan dengan kepinc4ngan rumah tangga Da’i Farhan semakin marak ekoran dengan tindakannya bernikah dengan seorang wanita j4nda anak 8.

Keadaan menjadi semakin teruk apabila Farhan mengakui bahawa dia sudah mencer4ikan isterinya kini sedang sarat h4mil anak kedua melalui aplikasi WhatsApp.

Selepas pelbagai pihak menyuarakan rasa kes4l dan bermacam-macam jenis kec4man yang dilemparkan kepada Farhan, Dr Erin tampil membuka mulut mengenai isu hangat yang melanda rumah tangganya.

Pihak satu lagi tak habis-hanis nak cari salah & buruk orang – Dr Erin

Dia menzahirkan rasa kes4l terhadap satu pihak yang asyik memburukkan-burukkan orang sedangkan diri itu bergelar ustazah.

Malah dia juga menjelaskan si ustazah tersebut suka k0rek kisah silam dengan tujuan nak buka 4ib orang. Malah dia juga meluahkan rasa kes4l apabila dirinya dipandang sebagai orang j4hat.

Dr Erin juga akui hati ‘pihak sana’ tengah s4kit dan kesian dengan ustazah tersebut. Namun tindakan ustazah itu telah mencabar maruahnya.

Katanya lagi, ‘pihak sana’ siap berk0mplot dengan geng ustazah lain yang did4kwa konon-konon suci dan sedang merancang untuk buka aib orang dan jadi batu 4pi dalam keluarga.

Hurm, ustazah mana tu? Apa pun kita tunggu sajalah penjelasan dari pihak lagi satu yang dimaksudkan tu. Lagi senang bersemuka terus.

Sumber : LobakMerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook