Alhamdulillah, Abby Abadi dan Memey sekeluarga berangkat ke tanah suci hari ini

Siapa yang tidak suka melihat kem3sraan yang terjalin antara dua buah keluarga Abby Abadi dan Norman Hakim. Jika suatu masa dahulu kisah perg4duhan dan perc3raian mereka menjadi bualan rakyat Malaysia. Lihat kini betapa indah hubungan kekeluargaan yang mereka bina bersama.

Hari ini mereka akan terbang ke tanah suci untuk menunaikan umrah bersama-sama. Menurut Memey, ini merupakan kali pertama beliau ingin menjejakkan kaki ke tanah suci dan beliau sangat teruja tambahan lagi pergi bersama keluarga yang besar.

Melalui laman media sosiaI IG, beliau sempat memuat naik status memohon kema4fan kepada semua dan mohon para peminat mendoakan kesejahteraan perjalanan mereka ke sana.

Bismillah

Doakan perjalanan kami sekeluarga & para jemaah @widadtours selamat sampai & dipermudahkan segala urusan kami sepanjang mengerjakan umrah…

Kesempatan ni sy mewakili keluarga besar kami mohon ampvn & ma4f kalau ada saIah siIap terkurang terlebih dalam apa jua perkara..

Lain pula dengan Abby Abadi kerana terpaksa meninggaIkan tiga orang anaknya, Daiyan, Dayana dan juga Baby Danial yang kini masih berada di hospitaI.

TinggaI sekejap ye jantung hati Mama Abah Abang Kakak.. @daiyandayana .Perancangan awal memang nak bawak tapi tulah..

ALLAH lebih tahu yang terbaik. Semoga anak2 ini selalu dalam Iindungan & kasih sayang ALLAH @jaiezzany

Semoga keluarga besar mereka ini selamat tiba dan pulang disamping dapat menyempurnakan rukum islam kelima ini. Para peminat dan warga Malaysia juga turut sama mendoakan mereka.

SUMBER – hai.mehbaca

Continue ReadingUS
Advertisement