Hanya kerana nombor 2 aku dihin4 ? – Netizen Melu4t Baca Luahan Isteri Da’i Farhan, Dilabel Tungg4ng Agama

Memandangkan dirinya menjadi subjek utama sebagai bahan kec4man warganet, segala posting yang berbaur luahan semenjak menjadi isteri kepada Da’i Farhan pasti akan jadi pertikaian sehingga posting lama pun mesti mereka akan geledah.

Walaupun dah priv4te kan akaun Instagram dia, masih ada netizen yang boleh st4lk akaun dia. Kalau semalam dia ada buat luahan rasa kecewa terhadap bekas isteri Farhan, kali ini ada lagi luahan sebelumnya yang kini jadi tumpuan di Twitter.

Hanya kerana nombor 2 aku dihin4?, pertama kali dalam hidup aku mengalah jadi nombor 2, selalu nak nombor 1 je”

Dalam luahan tersebut Dr Erin luah rasa terkilan kerana dipandang hin4 disebabkan dia merupakan isteri kedua. Malah dia juga ada mendengvs dirinya takkan menjadi hin4an orang ramai kalau dirinya menjadi isteri pertama.

Malah, Dr Erin pun menjelaskan yang ini pertama kali dalam pengalaman dirinya menjadi ‘nombor 2’ malah dia juga pasrah dan redha dengan kuasa tuhan.

Dalam luahan sedih itu, Dr Erin yang kini mempunyai 8 orang anak ini sempat juga mengusik suaminya untuk tunggu kelahiran bayi baru.

Ini pula reaksi netizen.

Gelenyar habis – Netizen

Tak baiklahhh korang ni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Lobak Merah

Continue ReadingUS
Advertisement