PU Abu pergi umrah, netizen pesan jangan ters4ngkut aura w4nita Kaabah

Masih lagi hangat diperkatakan mengenai isu pendkwah selebriti, Da’i Farhan yang baru-baru ini dilap0rkan telah mencer4ikan isteri pertama selepas mendirikan rumah tangga bersama seorang wanita yang dikenalinya di Mekah.

Mempunyai kisah yang sama, nampaknya Pencetuus Ummah Abu juga sed!kit sebanyak terpaIit sama dengan k0ntr0versi tersebut, memandangkan dia juga sanggup mencer4ikan isteri pertama untuk berkahwin lain.

Jangan nak bawa wanita Kaabah pula jadi b!ni

Menerusi muat naik di IG, PU Abu memaklumkan akan pergi ke tanah suci untuk menunaikan umrah, namun di ruangan k0men ada sebilangan netizen siap memberi pesan kepada pendkwah itu agar tidak berkahwin pula.

View this post on Instagram

Maaf atas salah silap yang pernah saya lakukan kepada korang semua.huhu 😭 . Doakan saya dan jemaah selamat serta mendapat umrah yg maqbul 🤲🏼☺️

A post shared by Pencetus Ummah Abu (@puabu.official) on

PU Abu dan isteri barunya, usahawan k0smetik dikenali sebagai Hana Azra kini sedang diulit dengan kebahagiaan dan tidak lama sahaja lagi bak@l menim4ng cahaya mata.

Okay jangan cari b!ni lain pulak

Namun, walaupun kisah PU Abu sudah lama, netizen tetap masih mahu menga!tkan dirinya, memandangkan dia juga meIakukan perkara yang sama seperti Da’i Farhan.

Niat umrah je tau…

Jangan menikah lain pulak.

Abu janga kawin lagi tau!

Sumber : PU Abu Official & Hana Azraa

Via.OMM

Continue ReadingUS
Advertisement