Isteri Ka’abah Da’i Farhan dedah, ini merupakan perkahwinan ke-3 buatnya

Sepanjang minggu ini, kec0h mengenai k0ntr0versi mengenai Da’i Farhan yang telah disahkan telah berkahwin dua, semasa isterinya sarat hamiI. Da’i Farhan mengumumkan bahawa dia telah mengahwini seorang j@nda anak lapan di Mekah.

Perkahwinan Da’i Farhan bersama isteri pertamanya, Fatin kemudiannya telah menemui jalan buntu apabila, Da’i tersebut telah melafazkan cer@i melalui rakaman suara di apIikasi Whatsapp. Kejadian ini sekali lagi telah menimbulkan kemar@han dan kekec0han segelintir rakyat Malaysia.

“Ini perkahwinan ketiga saya…”

Isterinya baru Da’i Farhan, Noorainul Naqim Mohd Radzi, atau lebih mesra dengan panggilan Dr. Erin, telah mendedahkan bahawa ini merupakan perkahwinannya untuk kali yang ketiga.

Pendedahan ini telah dilakukan melalui temubual ekskIusif di Astro Gempak.

Ustaz tahu semua, terima seadanya…”

Jelas Dr. Erin, walaupun pernah g@gal dengan perkahwinan yang terdahulu, tetapi dia tidak pernah pat@h semangat malah menjadikannya lebih kuat.

Suami pertamanya dikatakan telah meningg@l dunia, namun perkahwinan perkahwinan keduanya telah terIerai dengan persetujuan kedua-dua belah pihak.

Anak2 suka dapat papa baru!

Jelas wanita itu lagi, 8 orang anaknya sangat menyokong keputusan dan perkahwinannya kali ini. Didedahkan juga, sejak kecil lagi dia sering mendidik anak-anaknya untuk berfikiran secara rasional.

Dalam video temubual berkenaan, Dr.Erin juga mendedahkan bahawa dia sebenarnya sudah ada calon suami yang lain dan sedang mengerjakan umrah sama-sama ketika itu. Tapi, tidak terjangka bahawa akhirnya dia bakal berjodohan dengan Da’i Farhan di Tanah Suci.

Via:OMM

Continue ReadingUS
Advertisement