Isteri Bkn 0rang Gaji. Netizen Tak Senang Tgk Siti Sarah Pakaikan Kasut Shuib?

Sudah menjadi lumrah bagi anak seni, setiap apa yang dilakukan pastu menjadi perhatian ramai lebih-lebih lagi apa yang dimuat naik ke laman s0siaI.

Begitu juga dengan pasangan selebriti p0pular, Siti Sarah Raisuddin dan juga Shahmira Muhammad atau lebih dikenali sebagai Shuib Sepahtu yang tidak terlepas daripada kata-kata liar tentang rumah tangga mereka

Baru-baru ini, Siti Sarah telah memuat naik video di akaun Instagram miliknya di mana dia memakaikan kasut kepada suaminya itu dengan kapsyen yang bernada gur4uan

Pelakon sebenar Ombak Rindu.”

Izzah dan Tuan Haris! Bab@k pertama scene kasut. Seperti biasa Tuan Haris tak apprec!ate Izzah, yang pakaikan kasut. Tapi Izzah redha.”

Gur@uan Izzah itu disambut dengan gelak ketawa oleh pengikutnya di media sosi@l itu dan rata-rata menganggap pasangan merpati itu sebagai r0mantis.

Shuib manja, Siti Sarah isteri yang baik.

Bagaimanapun, apa yang lebih menarik perhatian apabila ada yang men3gur Shuib untuk meIakukannya sendiri kerana isteri bukannya orang gaji. 

Teguran tersebut telah mengvndang k0men-k0men lain daripada peminat yang tidak bersetuju dengan individu tersebut kerana ianya bukanlah perbuatan yang salah malah mampu mengeratkan lagi hubungan suami isteri.

Individu tersebut kemudiannya menjelaskan yang dia merujuk kepada karekter Tuan Haris dan Izzah yang dilakonkan oleh Aaron Aziz dan Maya Karin dalam filem Ombak Rindu dan bukannya kepada pasangan r0mantis itu. Chill ya semua.

Siti Sarah juga ada memuat naik video susulan bagi menjelaskan situ4si sebenar kenapa dia dengan rela hati memakaikan kasut kepada Shuib

Baru lepas dapat duit rupanya. Patutlah bukan main baik lagi. Haha!

Sweet sangat pasangan ni,. Siti Sarah bukan main ye nak b0dek Shuib. Shuib pun tak ked3kut, isteri mintak duit baginya bukan sikit. Semoga hubungan mesra mereka kekal selamanya.

Sumber:cari

Continue ReadingUS
Advertisement