Adik Perempuan Jadi Pengantin, Abang2 ‘Buat HaI’ Jadi Superher0 Atas Pelamin

Musim cuti persekolahan ini sememangnya ramai pasangan mengambil peluang untuk mendirikan rumah tangga. Ketika itu  sudah pastinya semua ahli keluarga dapat berkumpul berikutan tidak terikat dengan sesi persekolahan anak-anak.

Jadi, pelbagai ragam dapat dilihat terutamanya para pengantin dan ahli keluarga mereka bergambar ketika hari bahagia mempelai. Khidmat jurugambar perkahwinan juga sangat dit@gih ketika itu bagi mempatrikan momen indah tersebut.

Superher0 terjah majlis kahwin

Menerusi satu perk0ngsian yang dibuat oleh seorang jurugambar perkahwinan profesi0nal, dia telah memuat naik gambar-gambar menarik satu pasangan pengantin bersama keluarga sebelah perempuan ketika majlis persandingan.

Apa yang mencvri tumpuan warganet adalah k0stum yang dipakai oleh adik-beradik pengantin perempuan yang menyerupai superher0² terkenal di kaca televisyen.

Adik bongsu perempuan yang kahwin

Jurugambar yang dikenali sebagai Fadhil Aman Ahyat ini telah mengambil gambar pasangan mempelai Syahiera Sabri dan Izzul Azzuan di Kelantan tempoh hari.

Menurut kapsyen yang ditulis oleh Fadhil, kesemua individu yang memakai k0stum superher0 itu adalah adik-beradik pengantin perempuan yang juga merupakan anak bongsu dalam keluarga.

Bolehlah pakat2 buat macam ni

Keletah mereka di atas pelamin benar-benar mencvri perhatian warganet sehingga p0sting ini tuIar di media sosiaI.

Sehubungan dengan itu, rata-rata pengguna Facebook telah meninggaIkan k0men yang pelbagai di muat naik jurugambar itu. Mereka telah memuji hasil gambar-gambar itu dan mengakui telah memberikan mereka idea baru untuk kelihatan ceria semasa majlis perkahwinan nanti.

Apasal Deadp0ol peruut dah kedepan.?

Sumber : Fadhil Aman Ahyat II

Via OMM

Continue ReadingUS
Advertisement