DS Shahida BersaIin Sebelum Waktu, Alhamdulillah DS Shahida Selam4t Melahirkan Bayii Perempu4n. Memang C0mel Sangat

Bakal meIahirkan anak kelima tidak lama lagi, Datuk Seri Aliff Syukri menerusi laman Instagram memaklumkan isterinya, Datin Shahida kini berada di dewan bersaIin.

Hampir lapan jam menanti dan memantau perkembangan si isteri dan b@yi yang bakal Iahir, penyanyi dan usahawan ini menjelaskan, dia berjanji untuk menjadi suami yang lebih baik.

“Beranak sebelum waktunya .. Sebenarnya isteri saya dijangka bersaIin pada hari Ahad ni.. tapi semalam dah start rasa sak1t jadi doctor cakap amgensi kena branak hari ni..jadi semua benda cancel demi menemani isteri melahirkan.

“Bagi abang ini adalah pengalaman yang perlu dirasai setiap suami.. kerana ia tidak boleh di ulang lagi.. Bila kita menemankan isteri kita dalam loberroom ni.

“Benda pertama sekali suami akan rasa perasaan terlalu bersalah dan terus hiIang smua eg0.. maklumlah ..lelaki kan selalu nak memang,” tulisnya.

Malah jelasnya, orang luar sentiasa melihat mereka pasangan bahagia, namun dugaan berumahtangga hanya mereka berdua sahaja yang tahu.

“Sebab tu hari ini saya nak minta maaf dgn pasangan g@duh,cinta,isteri, syg sy @shahidadherbs kalau saya ada saIah kat awak. Orang mungkin tengok kami bahagia di laman sosial tapi orang tak tahu apa yang berlaku di sebaliknya.

“Pelbagai dvgaan dalam rumah tangga ini .. hanya orang yang dah kahwin sahaja tahu .. tapi sy yakin yg terbaik utk awak dan awak terbaik utk sy sampai mati syg.

“Kalau tengok dugaan wanita yang ingin maIahirkan anak secara live.. terasa macam nak menjadi seorang suami lindungan syurga.. nak ikut jee smua cakap isteri.. sbb tu abg x malu nak mintak maaf

“Abang harap kami punya jodoh panjang sampai ke mat1…. sbb tak sanggup nak tngok dia sak1t.. doakan wife abg selamat dan mudah meIahirkanya.. ni dah 8jam duduk sini.. dr pagi sampai thari.. (Untuk melihat video penuh abang akan posting dekat YouTube 08:00 malam ini di YouTube tv Telajak laris jangan lupa tonton),” kongsinya panjang lebar.

View this post on Instagram

. . Wife abang nampak happy tapi sebenarnya dia sedang menahan kesakitan yang lebih sakit daripada nak mati dan abg menyempat rakam utk youtube abg.. Sebenarnya wife abg akan beranak pada hari Ahad ni.. tapi semalam dah start rasa sakit jadi doctor cakap emergency kena branak hari ni..Jadi semua benda cancel demi menemani isteri yang akan bersabung nyawa untuk melahirkan zuriat abang.. Bagi abang ini adalah pengalaman yang perlu dirasai setiap suami.. kerana ia tidak boleh di ulang lagi.. Bila kita menemankan isteri kita dalam labour room ni.. Benda pertama sekali suami akan rasa perasaan terlalu bersalah dan terus hilang semua ego.. maklumlah ..lelaki kan selalu nak memang…. Sebab tu hari ini abang nak minta maaf dgn pasangan gaduh,cinta,isteri, sayann saya @shahidadherbs kalau saya ada salah kat awak 🙏🏻🙏🏻 Orang mungkin tengok kami bahagia di laman sosial tapi orang tak tahu apa yang berlaku di sebaliknya .. Berbagai dugaan dalam rumah tangga ini .. Hanya orang yang dah kahwin sahaja tahu .. Tapi sy yakin yg terbaik utk awak dan awak terbaik utk sy sampai mati syg❤️❤️ kalau tengok dugaan wanita yang ingin malahirkan anak secara live.. terasa macam nak menjadi seorang suami lindungan syurga.. nak ikut jee smua cakap isteri.. sbb tu abg x malu nak mintak maaf .. Abg harap kami punya jodoh panjang sampai ke mati…. sbb tak sanggup nak tngok dia sakit.. Doakan wife abg selamat dan mudah melahirkanya.. ni dah 8jam duduk sini.. dr pagi sampai petang.. . . (Untuk melihat video penuh abang akan posting dekat YouTube 08:00 malam ini di YouTube tv Telajak laris jangan lupa tonton) Macam mana lagu terbaru #harumansyurga sedap tak??

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Diruang komen, rata-rata netizen mengucapkan tahniah buat pasangan ini kerana bakal menerima kehadiran orang baru dalam keluarga.

Aliff dan Shahida mendirikan rumah tangga pada Ogos 2007 dan telah dikurniakan empat cahaya mata sebelum ini serta seorang anak angkat.

DS Shahida Selamat Melahirkan Anak

Menjengah Instagram Bonda Rozita, Bonda ada memuat naik gambar b@yi. DS Shahida selamat melahirkan anak perempuan pada jam 5.30 petang.

Foto : Instagram Aliff Syukri / Bonda Rozita

Continue ReadingUS
Advertisement