SudahSudahlah Nak Mengvtuk Orang. Hadir Uji Bakat Her0 Remaja Kali Kedua, Adik Syafiq Kyle Tak Pvtus Asa

Tidak patah semangat mengejar impian dalam industri hiburan, adik kepada pelakon popular Syafiq Kyle, Syazwan Razak telah menghadiri ujibakat Hero Remaja kali kedua, semalam.
Kongsi remaja berusia 20 tahun itu, dia mahu mencuba nasib kali kedua dalam pertandingan sama selepas tewas di peringkat kedua (stage 2) minggu lalu.

“Kalau betul ini rezeki saya, saya nak cuba, harapan saya pastinya nak lepas masuk pertandingan ini.
“Kalau tak dapat pun, saya reda dan saya rasa rezeki saya bukan di sini, tetapi di luar,” katanya menerusi video Instagram Remaja. 

Pernah menjadi ej3kan dek fizikalnya yang gempal di media sosial baru-baru ini, Syazwan tidak menjadikan ia sebagai satu kelemahan, sebaliknya sebagai pemb@kar semanngat buatnya.

“Pada mulanya kita ini hanya kosong dan orang tak kenal, kemudian perkara itu (body shaming) viral di media sosial dan ada juga segelintir yang ikut ‘memb@han’ sama.

“Tapi saya jadikan itu sebagai pemb@kar semangat dan dalam masa sama saya tergelak juga.

“Saya tahu orang sedemikian jenis yang tak ada kerja. Sudah-sudahlah nak mengvtuk orang, kalau anda rasa diri anda sempurna, barulah boleh kvtuk. Tak semua manusia sempurna,” akhirinya. 

Terdahulu, Syazwan pernha menghadiri ujibakat tersebut pada minggu lalu, namun rezeki tidak menyebelahinya.

Terdahulu, Syazwan atau nama penuhnya Mohamad Syazwan Emir Abdul Razak pernah menghadiri uji bajat tersebut pada minggu lalu, namun rezeki tidak menyebelahinya.
makluman, sesi tersebut telah dilakukan bermula sejak 21 dan 22 Disember lalu yang telah melayakkan lebih 20 peserta.

Malah, pencarian tersebut diteruskan hingga semalam.

Video/ Foto : Instagram Majalah Remaja, Syazwan Razakz

Continue ReadingUS
Advertisement