Kena M4ki Sebab..Staff LV Sini Tak Layan Saya – DS Aliff Syukri

Terbaru DS Aliff Syukri sedang bercuti di di luar negara bersama 40 orang rakan bisnesnya. Sudah menjadi kebiasaan DS Aliff akan shopping sakan bila melancong di luar negara dan tidak terkecuali untuk kali ini beliau ke butik LV untuk menambah koleksi peribadinya.

Tapi yang menarik perhatiannya DS Alif ada memuat naik status di instagram miliknya bahawa staff LV di butik tersebut tidak melayan beliau. Rupanya staff di butik tersebut tidak membenarkan beliau merakam video disitu.

Ini status DS Aliff Syukri di instagram

kena m4ki sbb rakam cemare.. staff lv sini tak layan saya😰😰

Apa patut abang buat cuba komen dbawah👇🏻👇🏻.. Sebenarnya abang kejut sebab abang kena maki bawa kamera nak buat vedio utk youtube abg.. soo Abang sedih sangat pada awalnya mereka tak nak layan abang Sebab abang ni muka Asia dan tak pandai skipping London siap tak kasi buat bedio tpi bila tau abg siapa abg siap buat vlog utk youtube abg Tv Telajak laris kalau korang nak tengok video penuh cepat pergi sana…tapi bila diorang tengok abang pakai jam apa 😱tengok apa yang abang pakai dan tengok Instagram abang terus Meneger lv turun layan abg baik dan kasi beg ,Kasut dan baju ,yg eklusif Yang orang lain tak ada ada hanya sy jer ada.. Abang buat video ni bukan nak menunjuk tapi abang nak memberi inspirasi kepada korang untuk berusaha walaupun tak ada belajar macam abang ni siapa sangka abang boleh bawa lebih 40 orang ke sini bercuti dan berjaya dengan abang bersama dengan bisnes abg @as.legacymalaysia.. kalau nak join bisnes abg dan bercuti dgn abg..

VIDEO :

View this post on Instagram

. . Apa patut abang buat cuba komen dbawah👇🏻👇🏻.. Sebenarnya abang kejut sebab abang kena maki bawa kamera nak buat vedio utk youtube abg.. soo Abang sedih sangat pada awalnya mereka tak nak layan abang Sebab abang ni muka Asia dan tak pandai skipping London siap tak kasi buat bedio tpi bila tau abg siapa abg siap buat vlog utk youtube abg Tv Telajak laris kalau korang nak tengok video penuh cepat pergi sana…tapi bila diorang tengok abang pakai jam apa 😱tengok apa yang abang pakai dan tengok Instagram abang terus Meneger lv turun layan abg baik dan kasi beg ,Kasut dan baju ,yg eklusif Yang orang lain tak ada ada hanya sy jer ada.. Abang buat video ni bukan nak menunjuk tapi abang nak memberi inspirasi kepada korang untuk berusaha walaupun tak ada belajar macam abang ni siapa sangka abang boleh bawa lebih 40 orang ke sini bercuti dan berjaya dengan abang bersama dengan bisnes abg @as.legacymalaysia.. kalau nak join bisnes abg dan bercuti dgn abg.. wussp hikmah 0196933087 ( kedah) zarina 0104056568 (negeri sembilan) marina 0132048584 huzaifah 0135030049/0106549540 (melaka) norjanah 0172340068 (johor) suriani 0136143320 (sarawak) *Marshita 0108187229 (pulau pinang)* suhaimi 0106549540 (melaka) iskandar 01156509736 (sarawak) Zul 01128039732 (Pahang) Shila : 016 329 0090 – (Pahang) Yanie 0177637971 ( kelantan) Mummy 013 222 0888 (melaka) Zahirah – IRA 016 3616289 (selangor/kl) Rahimah 0173742851 (mlaka) Asniah 019 618 6988 (SABAH) SARNI 0183667288 (sel/kl) hamidi 0193818812 (selangor/kl) Syafiq 0146192419 (johor) syamimi (01111229206) RABIHAH (perak 0147430233) Dato Sri Sulaiman 01164638809( Sarawak) DIANA 0172022927 AZAH (JOHOR) 0197790422 Mahfuzah 01155076139 (Johor) @king_aswd (zon utara) 0166177661 NORAZIAN – 0193301502 Datin Sri Sharifah- 0143919931 (SARAWAK) Fadzrul (coach) 0105529159 (selangor/kl)

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Jaket LV yang dicuba DS Aliff menarik perhatian netizen

Macam tampal pensil box😂😂😂

Hahahahaha kelakar gila baju ni.. dato seorang yg hensem jadi macam tk kena lah pakai baju tu.. eiii gelak besar tgk baju tu

Apa-apapun min harapkan DS Aliff sentiasa sihat dan semoga bisnes semakin maju

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Oleh : Amirul (editor KM)

Continue ReadingUS
Advertisement